Print this page
  • piątek, 27 październik 2017 08:32

Starmach podaje do stołu

Starmach podaje do stołu
Starmach podaje do stołu © archiwum

Najważniejszy posiłek to ten, który jemy z rodziną lub przyjaciółmi, a więc najczęściej jest to obiad – twierdzi Anna Starmach. Dlatego zaprasza do lektury swojej książki kucharskiej „Pyszne obiady”.

Masz zdjęia lub film do tego artykułu?   Wyślij je do nas!

Typography
  • Small
Udostępnij to

Na początek aromatyczne zupy, później zrumieniona pierś kaczki podana z pomarańczami albo soczysty stek z masłem czosnkowym. A na finał deser – tarta z owocami. To tylko jeden z przykładowych idealnych obiadów znanej kucharki i sympatycznej jurorki „MasterChefa”,

W „Pysznych obiadach” znajdziemy kilkadziesiąt niezbyt trudnych przepisów na zupy, drugie dania i desery, które autorka zaczerpnęła z zeszytów swojej babci lub nauczyła się od swojej mamy i cioci. To przepisy, które będą smakowały wszystkim.

Anna Starmach, Pyszne obiady, Wyd. Znak Litera Nova

Publikacja:
Sebastian Kalak
Podoba Ci się?
Rate this item
(0 głosów)