Starmach podaje do stołu
Najważniejszy posiłek to ten, który jemy z rodziną lub przyjaciółmi, a więc najczęściej jest to obiad – twierdzi Anna Starmach. Dlatego zaprasza do lektury swojej książki kucharskiej „Pyszne obiady”.
Masz zdjęia lub film do tego artykułu? Wyślij je do nas!
Na początek aromatyczne zupy, później zrumieniona pierś kaczki podana z pomarańczami albo soczysty stek z masłem czosnkowym. A na finał deser – tarta z owocami. To tylko jeden z przykładowych idealnych obiadów znanej kucharki i sympatycznej jurorki „MasterChefa”,
W „Pysznych obiadach” znajdziemy kilkadziesiąt niezbyt trudnych przepisów na zupy, drugie dania i desery, które autorka zaczerpnęła z zeszytów swojej babci lub nauczyła się od swojej mamy i cioci. To przepisy, które będą smakowały wszystkim.
Anna Starmach, Pyszne obiady, Wyd. Znak Litera Nova