• niedziela, 22 grudzień 2013 13:47

Przesolone danie

Przesolone danie
Przesolone danie © © archiwum

Na nadmiar soli w zupie najlepszym sposobem jest rozcieńczyć ją nieco dolewając wody.

Masz zdjęia lub film do tego artykułu?   Wyślij je do nas!

Typography
  • Small
Udostępnij to

Można także dodać połowę obranego ziemniaka lub skórkę suchego chleba i chwilę pogotować zupę.

Publikacja:
Sebastian Kalak
Podoba Ci się?
Rate this item
(0 głosów)
stop-hejt
Dzielenie się opinią jest cenne, ale może ranić innych!
Komentujesz? Nie rań i nie obrażaj innych! "Nie" dla komentarzy zawierających - przemoc, pomawianie, groźby, propagowanie nienawiści, fałszywe informacje, spam. Widzisz taką wypowiedź? Zgłoś ją, korzystając z opcji zgłoś nadużycie.