• czwartek, 15 wrzesień 2016 09:08

Trup w knajpie

Trup w knajpie
Trup w knajpie © archiwum

To koszmar dla każdego szefa kuchni – w jego lokalu umiera klient. A jeśli trupem pada znany krytyk kulinarny, to w zasadzie jest koniec kariery kucharza.

Masz zdjęia lub film do tego artykułu?   Wyślij je do nas!

Typography
  • Small
Udostępnij to

Ale Xavierowi Kiefferowi – bohaterowi książki „Diabelski owoc” – zdarzyło się coś jeszcze gorszego: to on jest podejrzanym o uśmiercenie smakosza. Kulinarny mistrz pracujący kiedyś w najwykwintniejszych restauracjach, a prowadzący teraz knajpkę w Luxemburgu, postanawia sam wyjaśnić zagadkową śmierć i oczyścić się z zarzutów.

Tom Hillenbrand, „Diabelski Owoc”, Wyd. Smak Słowa

Publikacja:
Sebastian Kalak
Podoba Ci się?
Rate this item
(0 głosów)
stop-hejt
Dzielenie się opinią jest cenne, ale może ranić innych!
Komentujesz? Nie rań i nie obrażaj innych! "Nie" dla komentarzy zawierających - przemoc, pomawianie, groźby, propagowanie nienawiści, fałszywe informacje, spam. Widzisz taką wypowiedź? Zgłoś ją, korzystając z opcji zgłoś nadużycie.