• czwartek, 18 czerwiec 2015 12:37

Polska mafia od kuchni

Polska mafia od kuchni
Polska mafia od kuchni © © archiwum

Kolejna pozycja z serii po „Maska o kobietach w polskiej mafii” i „Masy o pieniądzach w polskiej mafii”. Tym razem dziennikarz Artur Górski we współpracy Jarosławem „Masą” Sokołowskim opisują kulisy polskich gangów, w tym najsłynniejszej wojny pomiędzy Pruszkowem a Wołowinem.

Masz zdjęia lub film do tego artykułu?   Wyślij je do nas!

Typography
  • Small
Udostępnij to

Podobnie jak w poprzednich częściach jest sporo przemocy, historie porwań, tortur i przygotowanych egzekucji. Górki i Sokołowski nadal potrafią przykuć uwagę wymagającego czytelnika i nie ukrywają, że o polskiej mafii jest jeszcze sporo do opowiedzenia.

Publikacja:
Sebastian Kalak
Podoba Ci się?
Rate this item
(0 głosów)
stop-hejt
Dzielenie się opinią jest cenne, ale może ranić innych!
Komentujesz? Nie rań i nie obrażaj innych! "Nie" dla komentarzy zawierających - przemoc, pomawianie, groźby, propagowanie nienawiści, fałszywe informacje, spam. Widzisz taką wypowiedź? Zgłoś ją, korzystając z opcji zgłoś nadużycie.