Węgiel dla urody

Węgiel aktywny stosowany w kosmetyce uzyskuje się przez spalanie w temperaturze ponad 1 000 st. C naturalnych surowców, np. łodyg bambusa. W procesie spalania dochodzi do powstania w cząsteczkach węgla porów absorbujących zanieczyszczenia i toksyny.

Przefiltruj to słońce!

Z utęsknieniem czekasz na lato. Jednak pamiętaj, by korzystać z niego rozsądnie. Jeśli nie chcesz, by przybyło Ci zmarszczek i przebarwień, chroń swoją dojrzałą cerę przed żarem z nieba.

Wpuść słońce we włosy

Ombre, sombrer, ronze i bronde… To nie jest żadna wyliczanka, tylko modne techniki farbowania włosów. Zobacz, jak to się robi.

Wyjątkowy dzień

Zaganiana, zmęczona, zestresowana… STOP! Jest okazja, by wziąć wolne od wszelkich problemów i zniknąć w domowym SP. Zapraszamy.

Łyk dla urody

Czy wiesz, że aby zachować młody wygląd na długo, wystarczy pić zieloną herbatę? Przy okazji zyskasz więcej energii, usuniesz toksyny z organizmu i zredukujesz tkankę tłuszczową.

Postaw na…

…piękne i zdrowe stopy! Ale najpierw musisz się uporać z popękanymi piętami czy wrastającymi paznokciami. Zrób to dla zdrowia i urody.

Algi w kosmetyce

Chcesz zapobiegać starzeniu się skóry? Sięgnij po skarby z podwodnego świata i poznaj działanie glonów w morskich oraz słodkowodnych.