• poniedziałek, 07 kwiecień 2014 23:39

Przez żołądek do łóżka

Przez żołądek do łóżka
Przez żołądek do łóżka © archiwum

Można się oprzeć na dobrych zasadach, ale najpierw warto poznać upodobania uwodzonego, żeby kuchenne sztuczki a afrodyzjakami nas nie zwiodły.

Masz zdjęia lub film do tego artykułu?   Wyślij je do nas!

Typography
  • Small
Udostępnij to

Słowo „uwodzić” nie jest jednoznaczne. Niekiedy jego istotą jest po prostu zagranie na instynktach, aby jak najszybciej doprowadzić do seksu. Innym razem chodzi o zaintrygowanie, zaciekawienie swoją osobą, tego lub tych, którą gościmy przy stole, co odpowiednio zaowocuje w przyszłości. Potrawy ciężkostrawne, tłuste, nawet jeśli zachwycają partnera wychowanego na schabowym z kapustą, nie są wskazane ani w przypadku zakusów na szybki seks, ani wtedy, kiedy stawiamy na subtelność i romantyzm.

Na stole powinno być kilka leków potraw, z jednym ciepłym daniem głównym. Musza być pięknie podane, na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z lnianymi serwetkami. Do jedzenia powinno być dobrane wino odpowiedniego koloru i gatunku, i tu warto się posiłkować choćby internetowymi poradami specjalistów.

I rzecz chyba najważniejsza: nie wypada pytać, czy smakuje, ani zachęcać do spróbowania wszystkiego, bo w ten sposób zamiast do łóżka trafia się przeważnie do kuchni.

Publikacja:
Sebastian Kalak
Podoba Ci się?
Rate this item
(0 głosów)
Tagged under